• Taze
Tidyard Yüzer Raf MDF Duvara Monte Fotoğraf Ekran Standı Depolama Raf Siyah için Oturma Odası, Yatak Odası, Ev, Ofis Dekor 47.

Tidyard Yüzer Raf MDF Duvara Monte Fotoğraf Ekran Standı Depolama Raf Siyah için Oturma Odası, Yatak Odası, Ev, Ofis Dekor 47.

Ziyaretçi izlenme:
₺ 205.98

Malların
İşlenmemiş

Plan satın alma tarihinden itibaren başlar.Kazalardan, lekelerden, yırtılmalardan ve yırtılmalardan kaynaklanan ürün hasarları ilk günden itibaren karşılanır.Ürün arızaları ve arızaları üretici tarafından karşılandıktan sonra karşılanır. warranty.No onarım için ek maliyetler - parçalar, işçilik ve nakliye-hepsi dahildir.Kolay talep süreci-mobil uygulama, çevrimiçi veya telefon aracılığıyla 7/24 istediğiniz zaman talepte bulunun.İstediğiniz zaman iptal edin, ilk 30 gün içinde tam geri ödeme yapın.Hediyelerle devredilebilir. 【Şık Duvar Rafı】 Bu şık duvar ekran rafı, evinizin odak noktası olmak içindir. 【Ev Dekorasyonu için Raf Alanı】Görünmez bir montaj sistemi ile bu duvar rafının kurulumu kolaydır ve ödüller, kitaplar, koleksiyonlar, süs eşyaları vb.Öğeleri yerleştirmek için mükemmel bir yer görevi görür. 【Sağlam ve Dayanıklı】 Bu raf, sağlam ve dayanıklı olan kaliteli petek MDF ve metal çerçeveden yapılmıştır. 【Montajı Kolay】 Asılı rafların montajı kolaydır. 【İdeal Tatil Hediyesi】Şık duvar ekran raf setimiz ,akrabalarınız ve arkadaşlarınız için mükemmel bir Noel ve Yeni Yıl, düğün, yıldönümü, şükran günü, anneler Günü, babalar Günü, sevgililer günü, doğum günü hediyeleridir.Açıklama : Bu şık duvar ekran rafı, evinizin odak noktası olmak içindir.Görünmez bir montaj sistemi ile bu duvar rafının kurulumu kolaydır ve ödüller, kitaplar, koleksiyonlar, süs eşyaları vb.Öğeleri yerleştirmek için mükemmel bir yer görevi görür.Bu raf, sağlam ve dayanıklı olan kaliteli petek MDF ve metal çerçeveden yapılmıştır.Bu ekran rafı çoğu dekor için uygundur ve boş bir duvarı bir tasarım özelliğine dönüştürür!Şartname : Renk : Siyah Malzeme : Petek MDF, metal Boyutlar : 47.2" x 9.3" x 1.5" (L x W x H) Görünmez montaj sistemi Montaj gerekli : Evet.

Ürün Özellikleri

Color:
Black
Material:
Honeycomb MDF, metal
Dimensions:
47.2 x 9.3 x 1.5 (L x W x H)
Invisible mounting system :
Assembly required:
Yes

Benzer ürünler

Nova

Şimdi kaydolun ve bugün indirimli olan en iyi beş fırsatı yakalayın.