• Taze
WWHPVP Arka Pencere Yan Spoiler Kanatları Spoiler canards Şerit Parlak Siyah araba Styling, A4 B8 allroad Avant 2009- ıçin

WWHPVP Arka Pencere Yan Spoiler Kanatları Spoiler canards Şerit Parlak Siyah araba Styling, A4 B8 allroad Avant 2009- ıçin

Ziyaretçi izlenme:
₺ 0.00

Malların
İşlenmemiş

1.hafif ve dayanıklılık için yüksek kaliteli plastikten yapılmıştır.Gerek yok, yumruk, doğrudan yükleyin. 2. Geliştirilmiş görünüm ve şık bireycilik ekler.Gıda tesisatı. 3.Mükemmel maç, güzel tasarım, çok katmanlı prosedür, güçlü hava direnci, renk değişikliği yok, yaşlanma yok. 4.Kullanımı iyileştirir ve kuyruğu yüksek hızda daha kararlı hale getirir.Arabanızın daha havalı ve farklı görünmesini sağlarlar. 5.As güvenilir bir satıcı, %100 ürün ve hizmet sunmak istiyoruz ve işimizde keyifli bir alışveriş deneyimi yaşamanızı umuyoruz.PLS emin boyutu, şekli, Parça Numarası, orijinal olarak aynıdır .!!Kurulum : (S-line stili için uygun değil !!!) A4 B8 Allroad Avant 2009-2016 için.(Lütfen satın almadan önce aracınıza uyuyorsa ürünü onaylayın.)Şartname : Tipi : arka cam yan spoiler Placement araç üzerinde : rear Color : parlak black Material : Plastic Quantity : 2 pieces Size : 47 * 14cm Feature : İl malzeme hafif ve giymek ve değiştirmek kolaydır.Basit ve kurulumu kolaydır.Şık görünüm arabanızı daha güzel hale getirir.-S-line tarzı için uygun değil !!!Kurulum Yöntemi : Devam etmeden önce kurulumun konumunu sürtünme alkolü ile temizler. (yağ, balmumu veya tozu vb. Çıkardığınızdan emin olun.) Lütfen kuruluma devam etmeden önce ürünün tam oturduğundan emin olun. (Not : herhangi bir sorunuz varsa veya ürün düzgün uymuyorsa, lütfen bize ulaşın)uzaktan yüksek mukavemetli çift taraflı bant arkasından plate.In nispeten düşük bir sıcaklık, ısı kurulum yeri ve saç kurutma makinesi veya ısı tabancası bulunan bir plaka durumunda düşük ayar-Ürünü istediğiniz konuma getirin ve 1-2 dakikadan fazla basın, (Not : Arabanızı 24 saat boyunca yıkamayın.Yapıştırıcı 12 saat sonra kürlenmelidir) - Kurulum tamamlandı.Ambalaj dahil : 1 çift arka cam yan spoiler.

Ürün Özellikleri

Type:
rear window side spoiler
Placement on vehicle:
rear
Color:
glossy black
Material:
Plastic
Quantity:
2 pieces
Size:
47 * 14cm
Feature:
Province material is light and easy to wear and replace. :
Simply and easy to install. :
Stylish appearance makes your car more beautiful. :
-Not fit for S-line style !!! :
Installation Method:
Cleans the position of installation with rubbing alcohol before continuing. (make sure to remove fat, wax or dust, etc.) :
Please ensure that the product fully fits before continuing with installation. (Note:
If there are any questions or if the product does not fit properly, please contact us)
Remote the high strength double-sided tape from the back of the plate. In the case of a relatively low temperature, heat installation location, and plate with a hair dryer or a heat pistol on low setting :
-Oorsey place the product in the desired position and press for more than 1-2 minutes, (Note:
Do not wash your car for 24 hours. The adhesive should be cured after 12 hours)
-The installation is complete. :
Packaging included:
1 pair rear window side spoiler :

Benzer ürünler

Nova

Şimdi kaydolun ve bugün indirimli olan en iyi beş fırsatı yakalayın.