• Taze
Noel Doğum Günü için Peayale Kardeş Hediyeleri, Kız Kardeş Mezuniyet Hediye Fikirleri, Kız Kardeşime Ayna (Seni Seviyorum Kardeşim)

Noel Doğum Günü için Peayale Kardeş Hediyeleri, Kız Kardeş Mezuniyet Hediye Fikirleri, Kız Kardeşime Ayna (Seni Seviyorum Kardeşim)

Ziyaretçi izlenme:
₺ 51.98

Malların
İşlenmemiş

【Kardeşten Benzersiz Kardeş Hediyeleri】Kaliteli seyahat makyaj aynası duygusal kelimelerle kazınmıştır “Kız kardeşime : seni sonsuza dek sevdiğimi asla unutma...”. 【Kız Kardeşten en iyi Kardeş Hediyeleri】Doğum günü, Noel, Sevgililer Günü, Anneler Günü, kolejden mezuniyet, nişan ve düğün günü için en iyi kardeş hediye fikirleri.Kesinlikle seveceği mutlak sürpriz hediye ile onu ne kadar sevdiğini göster. 【Hediye için Hızlı Teslimat Hizmeti】Gemi için yeterince güçlü bir kutuda ayrı ayrı hazırlanmış ve özenle paketlenmiştir.Prime üzerinden ücretsiz kargo ile güvenli bir şekilde ulaşın. 【%100 Koşulsuz İade】 Herhangi bir nedenle ürünümüzden memnun değilseniz, tam bir geri ödeme veya değiştirme için lütfen serbestçe bizimle iletişime geçin. 100 % Koşulsuz İade Herhangi bir nedenle üründen memnun değilseniz, iade veya değiştirme için lütfen serbestçe bizimle iletişime geçin.Neden PEAYALE?KAZINMIŞ HEDİYELER KONUSUNDA UZMANLAŞMIŞ PROFESYONEL BİR ŞİRKET! 1.Seyahat ve günlük kullanım için mükemmel profesyonel kalitede makyaj aynası use.It her seferinde kullandığında inanılmaz anıları geri getirecek. 2.Kolay tutmak için.2 tarafı ile zarif bir şekilde tasarlanmış el tipi katlanır ayna. 1 X düzenli ayna net bir gerçek görüntü sağlar. 2x büyüteçli ayna, küçük ayrıntıları bile mükemmel netlikte görmenizi sağlar. 3.Şık görünümlü genel tasarım.Düz bir şekilde uzanmak için tam 180 dereceye kadar açılır veya herhangi bir açıda desteklenebilir.Kadınlar ve kızlar için küçük kompakt ayna.Daha fazla bilgi PAKET : kazınmış makyaj aynası BOYUTLAR : 2.6 inç çap, 2/5 inç kalınlık Ağırlık : 3.1 oz ÇERÇEVE MALZEMESİ : alaşım Satın almaya hazır mısınız?Sadece “Sepete Ekle” düğmesine tıklayın ve öğeyi derhal kapınıza gönderecektir.Sürpriz hediye ona dokunacak.

Ürün Özellikleri

Benzer ürünler

Nova

Şimdi kaydolun ve bugün indirimli olan en iyi beş fırsatı yakalayın.