• Taze
UXZDX CUJUX Banyo Raf Yaratıcı Çok Fonksiyonlu Depolama Raf Modern Duvara Monte Temperli Cam Paslanmaz Çelik Havlu Askısı (Boyut:

UXZDX CUJUX Banyo Raf Yaratıcı Çok Fonksiyonlu Depolama Raf Modern Duvara Monte Temperli Cam Paslanmaz Çelik Havlu Askısı (Boyut:

Ziyaretçi izlenme:
₺ 828.68

Malların
İşlenmemiş

Yüksek Kalite ve Dayanıklı Yapı : Dayanıklı katı paslanmaz çelik malzemeden yapılmış bu havlu askısının hasar görmeden uzun süre kullanılabilmesini sağlar. havlu çubukları ve asma kancaları ile 2 katmanlı Paslanmaz çelik ve cam raflar banyo rafı.Cam raflar, eşyaların raflardan kaymasını önlemek için korkuluklarla çevrilidir.Fırçaları veya fırçaları asmak için kullanılabilen veya havlu çubuğunu kullanmak için yana kaydırılabilen 4 sürgülü kancaya sahip bir havlu çubuğuna sahip 2 havlu çubuğu içerir.Banyolarda ekstra depolama alanı eklemek için mükemmeldir.Ürün malzemesi : Metalürün tipi : raf, depolama rafı, çiçek standı, köşe çerçevesi vb.Uygulanabilir sahne : banyo, yardımcı odası, oturma odası, anaokulu, mutfak, depolama için çok uygun köşesinde banyo.Özellikleri : 100% yeni yüksek kalite.Donanım dahil olmak üzere herhangi bir duvara montajı kolaydır.Şampuanları, temizlik ürünlerini, cilt bakım ürünlerini, kozmetik ürünlerini, saksıları vb. Depolamak için rafları kullanın.Bakım : 1. Temiz su kullanın ve pamuklu bir bezle silin2. Nemli bir bez veya sabun veya diş macunu ile hafifçe silin, ardından suyla durulayın Not : Bu paket yalnızca bu ürünü içerir ve fotoğrafla ilgili herhangi bir dekoratif öğe içermez.Böyle bir depolama rafı ile banyonuzda daha fazla kaos olmayacak.

Ürün Özellikleri

Benzer ürünler

Nova

Şimdi kaydolun ve bugün indirimli olan en iyi beş fırsatı yakalayın.