• Taze
Kış 3 in 1 Termal Kürk Soğuk Geçirmez Kulak Sıcak Kap, Kış 3 in 1 Termal Kürk Astarlı Trapper Bombacı Şapka ile Kulak Flap, yüz

Kış 3 in 1 Termal Kürk Soğuk Geçirmez Kulak Sıcak Kap, Kış 3 in 1 Termal Kürk Astarlı Trapper Bombacı Şapka ile Kulak Flap, yüz

Ziyaretçi izlenme:
₺ 29.96

Malların
İşlenmemiş

Polyester elyaf + peluş.Çıtçıtlı kapatma.Makine Yıkama.RÜZGAR GEÇIRMEZ VE NEFES : 100 % Polyester Dış Kabuk ile Tam kalın sıcak faux kürk Astar, featuring su geçirmez, rüzgar geçirmez ve hava, hızlı ısı emer ve kışın sıcak tutmak çok daha uzun, makinede yıkanabilir, hiçbir kuru takla.KÜRK astarı-Kulak kanatlarında ve içinde suni kürk astarı, şapkayı yumuşak ve peluş yapar, dış mekandayken sıcak ve rahat tutar.Kış trapper şapkalarımız gerçek tavşan kürkü yerine suni kürk kullanır, yakalama kapağını oluştururken hiçbir hayvana zarar verilmez. GİYMENİN 3 YOLU : Bu kış şapkasıyla giymenin 3 yolu vardır : Kulağı soğuk ve soğuk bir günde ısıtmak için kulak kapağını açabilir veya basit bir sivri beyzbol şapkası olarak giymek için üstüne katlayabilirsiniz.Ön ağız kalkanı yüz ısıtıcı kapağı isteğinize göre ayrılabilir.Kolay takma ve çıkarma için geçmeli düğme kapatma ile.Sizin için çok uygun!.AÇIK hava kış aktiviteleri İÇİN MÜKEMMEL : Unisex kış şapkamızı giyerek başınızı ve yüzünüzü soğuktan koruyun.Bu trapper şapka bombacı şapkası, soğuk kış aylarında kayak, yürüyüş veya avcılık, motosiklet, tırmanma, köpek yürüyüşü veya sadece karlı/rüzgarlı hava için mükemmeldir.Avcılar, tuzaklar veya günlük giyen yetişkinler için mükemmel seçim.BİR BOYUT EN UYAR : Bir boyut çoğu yetişkin kadın erkek baş çevresi ile uyar 56-62 CM.In ayrıca, elastik bandı (şapkanın arkasında) kullanarak boyutu ihtiyaçlarınıza göre ayarlayabilirsiniz.Ürün Açıklaması : Soğuk Kap, Kış 3 İn 1 Termal Şapka Şartname : Uygulanabilir cinsiyet : Unisex Malzeme : Polyester elyaf + peluş Boyutu : ayarlanabilir kap çevresi 56-62 CM, ağız uzunluğu 7 CM Özellikleri : 1. Giymek için üç yol, sıcak kulaklar, yüz ve çene için earflaps düğmesini aşağı ya da rulo.Her zaman sıcak kalacak, açık hava etkinlikleri ve günlük ısıtıcı 2 için harika. Bu kış şapka peluş astar gerçekten yumuşaktır, daha iyi ısı tutma özelliğine sahiptir, maksimum sıcaklığın keyfini çıkarın3. Yürüyüş, motosikletçiler, bisikletçiler ve snowboard, kayak, kamp, yürüyüş vb.Gibi açık hava sporları için mükemmeldir.Uyarı : Gerçek renk görüntüden biraz farklı olabilir nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi.Izin lütfen 1-3 cm sapma nedeniyle manuel ölçüm.

Ürün Özellikleri

Applicable gender:
Unisex
Material:
Polyester fiber + plush
Size:
adjustable cap circumference 56-62CM, brim length 7CM
Features:
1. Three ways to wear, You can button the earflaps down to warm ears, face, and chin, or can also roll it up. It will stay warm all the time, great for outdoor activities and daily warmer :
2. This winter hat plush lining is really soft, has better heat retention, enjoy the maximum warmth :
3. Perfect for walking, motorcyclists, cyclists and outdoor sports such as snowboard, ski, camping, hiking, etc. :
Notice:
Actual color may be slightly different from the image due to different monitor and light effect. Please allow 1-3cm deviation due to manual measurement. :

Benzer ürünler

Nova

Şimdi kaydolun ve bugün indirimli olan en iyi beş fırsatı yakalayın.