• Taze
Ultrasonik Nemlendirici, Çift çekirdekli Sprey, Ayarlanabilir Sabit Nem Aralığı 50 %-95 % RH, endüstriyel Nemlendirici(70 W)

Ultrasonik Nemlendirici, Çift çekirdekli Sprey, Ayarlanabilir Sabit Nem Aralığı 50 %-95 % RH, endüstriyel Nemlendirici(70 W)

Ziyaretçi izlenme:
₺ 105.00

Malların
İşlenmemiş

[8.8 L büyük kapasite] 800 Ml/S sis hacmine bağlı olarak su eklemeden bütün gece nemlendirin, 11 saat boyunca sürekli nemlendirilebilir. 8.8 L insanlaşmış kapasite, kızlar da taşıyabilir. [Sis yüksek], tek nozulun yükseltilmiş versiyonu 80 cm yüksekliğindedir, bu da nemlendirme aralığını etkili bir şekilde genişleten beş nozuldan 37.4 cm daha yüksektir ve gece boyunca kullanılsa bile zemini ıslatmaz. [Büyük sis dağınık] İki ultrasonik atomizer aynı anda çalışır, bulutlar ve sis gibi güçlü fanlarla hassas su sisine atomize olur. [Büyük miktarda sis] Hızlı bir şekilde nemlendirin, mürekkepsiz nemlendirin, 800 ml / saat büyük miktarda sis alanı hızlı bir şekilde nemlendirebilir ve oda ortamının yeni görünmesini sağlayabilir. [Mükemmel hizmet] Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen zamanında bizimle iletişime geçin, tüm sorularınızı 24 saat içinde çözeceğiz.

Ürün Özellikleri

Benzer ürünler

Nova

Şimdi kaydolun ve bugün indirimli olan en iyi beş fırsatı yakalayın.