• Taze
Minimalist Temizle ev çöp tenekesi Ev Kova çöp tenekesi Otel Oturma Odası Ofis çöp tenekesi Kutuları geri dönüşüm kutusu (Renk:

Minimalist Temizle ev çöp tenekesi Ev Kova çöp tenekesi Otel Oturma Odası Ofis çöp tenekesi Kutuları geri dönüşüm kutusu (Renk:

Ziyaretçi izlenme:
₺ 89.84

Malların
İşlenmemiş

** Ev çöp tenekesi ev kova çöp tenekesi, otel oturma odası ofis çöp tenekesi kutuları. ** Yüksek kaliteli dayanıklı malzemeden yapılmış, lekelenmeden veya deforme olmadan minimalist bir görünüm sunar. ** Kapak üstü ve simüle edilmiş bir ahır dış cephesi olan basit şekilli çöp tenekesine sahiptir. ** Toz odanız, yatak odanız, oturma odanız, ofisiniz, çalışma odanız veya yurt odanız dahil olmak üzere hemen hemen her alana şık ve dekoratif bir dokunuş eklemek için ev çöp kutusunu kullanın. ** Atıklarınızı tutmak veya geri dönüştürmek için temiz ve zarif bir görünüm sağlayan küçük, çok yönlü bir çöp kutusudur.Teknik özellikler : Türü : Kova çöp tenekesi Malzeme : Plastic Features : Kova çöp tenekesi, ev çöp kutusu, çöp sepeti Cans Dimension : app.18. 5x22x27cm / 7. 28x8. 66x10.63in Color : Kahverengi, Yeşil, Gri, Şeffaf (isteğe bağlı) Miktar : 1 adetnot : 1.Izin lütfen 0-1 cm hata nedeniyle manuel ölçüm.lütfen teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.2.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Teşekkürler!Paket içeriği : 1 adet x kova çöp tenekesi.

Ürün Özellikleri

Benzer ürünler

Nova

Şimdi kaydolun ve bugün indirimli olan en iyi beş fırsatı yakalayın.