• Taze
Fealkira Yapışkanlı Vantuz Yüzen Banyo Rafı Duş Rafı,Mutfak/Duş ve Oturma Odası/Ofis için Kolay Kurulum (Çivi Yok Alet Yok) (Beyaz)

Fealkira Yapışkanlı Vantuz Yüzen Banyo Rafı Duş Rafı,Mutfak/Duş ve Oturma Odası/Ofis için Kolay Kurulum (Çivi Yok Alet Yok) (Beyaz)

Ziyaretçi izlenme:
₺ 39.98

Malların
İşlenmemiş

Oo bu yapışkan vantuz depolama raf sabunluk,duş jeli,şampuan,banyo malzemeleri,loofahs,havlu vb tutun ve mutfakta kutusu,bez,çatal bıçak vb. çeşni için banyoda veya tuvalette çok kullanışlı.Ayrıca mini çiçek saksısı,fotoğraf çerçevesi,küçük bir dekorasyon ve küçük oyuncaklar durmak oda veya ofis oturma koymak için harika bir fikir. ★ Alet Yok, Çivi Yok, Sondaj Yok.Gözeneksiz,temiz,kuru ve pürüzsüz bir yüzeye(banyonuzdaki karo duvar gibi) yerleştirin ve sıkın.Banyonuzun, mutfağınızın depolama kapasitesini optimize edin.Duş veya mutfak aksesuarlarınızı düzenlemek için kullanın. ★ Banyo Mutfak Depolama Sepeti Boyutu : 34.8x13x7.5 cm/13.7"x 5.1"x 3" (L x W x H) NOT : yüklediğinizde, lütfen yapmak 24 saat sonra asmak sepeti caddy üzerinde sopa ped ped vermek için yeterli zaman duvar sığdırmak için. ★ Geniş Uygulama Kapsamı-Seramik karo, Cam, Pürüzsüz metal yüzey vb.Gibi pürüzsüz ve içbükey dışbükey yüzeyler için uygundur.Emme, harç hatları üzerinde veya Ahşap, Bitmemiş Mermer, Granit, Porselen, Duvar Kağıdı, Doğal taşlar (Travertenler gibi), Boyalı duvar ve herhangi bir engebeli yüzey gibi gözenekli yüzeylerde çalışmaz. ★ Bu ürün ağırlıklı olarak premium ABS'den oluşur, kalite konusunda endişelenmenize gerek yoktur ve rust.It suya dayanıklıdır ,duş odası gibi ıslak yerlerde çalışabilir ve ıslak eşyaları tutabilir.Depolama için paslanmaz mutfak sepetleri, su geçirmez ve korozyona dayanıklı, yapışkanlı duş organizatörü, vantuzlu mutfak alet organizasyonundan çok daha güçlüdür.

Ürün Özellikleri

Benzer ürünler

Nova

Şimdi kaydolun ve bugün indirimli olan en iyi beş fırsatı yakalayın.