• Taze
Smartwatch Erkekler Monitör akıllı saat Blutooth Calll Smartwatch IP67 Su Geçirmez Spor Erkek Kadın akıllı saat (Renk: C) (Renk:

Smartwatch Erkekler Monitör akıllı saat Blutooth Calll Smartwatch IP67 Su Geçirmez Spor Erkek Kadın akıllı saat (Renk: C) (Renk:

Ziyaretçi izlenme:
₺ 0.00

Malların
İşlenmemiş

1. Dahili hoparlör, günlük olarak yapabilir ve alabilirsiniz calls.In çeşitli yaşam sporları sahneleri, çok uygun olan elinizi kaldırarak sizinle iletişim kurabilirsiniz. 2. Telefondaki müziği gerçekleştirmek için telefonu bağlayın, istediğiniz zaman, istediğiniz yerde müziği özgürce duraklatabilir ve çalabilir ve müziğin keyfini çıkarabilirsiniz. 3. Sesli asistanı Bluetooth ile bağlayın, komut işlemini gerektiği gibi tamamlamak için AI sesli asistanını doğrudan arayabilir ve ellerinizi tamamen serbest bırakabilirsiniz. 4. Aynı zamanda bilekte tek antrenör olarak hareket edebilir, çoklu spor modları, profesyonel spor verilerini doğru bir şekilde kaydedebilir, spor seviyenizi analiz edebilir, geliştirebilir ve geliştirebilir. 5. Biyolojik izleme optik sensörü ve optimize edilmiş algoritmalara sahip akıllı bir işlemci ile donatılmış, 24 saat sağlık izlemeyi doğru ve kesintisiz bir şekilde gerçekleştirebilir. "mall Happy alışverişimize hoş geldiniz!Ürünlerimiz teslimattan önce iyice test edilmiş, denetlenmiş ve paketlenmiştir.Herhangi bir sorunuz varsa, size en iyi hizmeti sunabilmemiz için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.1.3 inç 240 Eğer üründen memnun değilseniz (dahil)- 10 240 Wristband malzeme : silikon/leather Waterproof değerlendirme : İP67 Bluetooth : Bluetooth 4.0 Şarj yöntemi : magnetic Battery kapasitesi : 280m AHWireless mesafe : 5m (dahil), lütfen bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin * 24 saat içinde sizinle irtibata geçeceğiz IPS "ekran boyutu : .Daha fazla ilgili ürün detayı için lütfen "Leo1995 S"yi arayın.

Ürün Özellikleri

Benzer ürünler

Nova

Şimdi kaydolun ve bugün indirimli olan en iyi beş fırsatı yakalayın.